Післяопераційна палата

місце:

 

рік:
 

тип:

площа:

статус:

команда:


про проект:

вул. Дмітрієва, м. Полтава, Україна

2019

інтер'єр лікарні

500 м2

в процесі реалізації

Дмитро Козиренко, Ольга Мороз, Марина Чінякова

Проект від групи меценатів, які були занепокоєні умовами утримання у хірургічному відділені Полтавського обласного клiнiчного онкологiчного диспансеру. Стояла задача зробити проект якісно нового простору в умовах обмежених ресурсів. До того ж, потрібно було відповідати нормами, врахувати побажання лікарів.


Незважаючи на обмежений простір, кожен пацієнт отримав приватну зону і можливість ізолюватись. Домінування білого робить середовище світлим і чистим, світле ж дерево в приватній зоні додає затишку тепла. Яскрава кольорова підлога дещо нівелює стандартну атмосферу «як у лікарні», але при цьому не псує дизайн і загальну концепцію.

Процес реалізації однієї з палат

©2019 by CLarchitects. All Rights Reserved.

Проектуємо будинки та створюємо сучайсний дизайн інтер'єрів